Hermes Beach Studios

Kato Stalos
Hermes Beach Studios Genel
Hermes Beach Studios Öne Çıkan Resim
Hermes Beach Studios Dış Mekan
Hermes Beach Studios Dış Mekan
Hermes Beach Studios Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Hermes Beach Studios
Kato Stalos , Kato Stalos

Hanya bölgesindeki Hermes Beach Studios misafirlere deniz kıyısında, Agia Marinası Plajı ve Agioi Apostoloi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Platanias Plajı ile 3,4 km (2,1 mi) ve Hrissi Akti Plajı ile 4,9 km (3 mi) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Street View
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Denize Sıfır
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır
Superior
Superior Bungalov, Denize Sıfır
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x