Heritage Resort Shark Bay

Mercan Kıyısı, Denham
Heritage Resort Shark Bay Genel
Heritage Resort Shark Bay Genel
Heritage Resort Shark Bay Öne Çıkan Resim
Heritage Resort Shark Bay Dış Mekan
Heritage Resort Shark Bay Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Heritage Resort Shark Bay
73-75 Knight Terrace Mercan Kıyısı, Denham

Heritage Resort Shark Bay misafirlere Denham bölgesinde, denize sıfır, Shark Koyu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gordon Peters Park ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Shark Bay World Heritage Discovery Centre ile 0,3 mi (0,5 km) ve Eagle Bluff Seyir Noktası ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Deniz ürünleri sevenler için Waterfront Hotel ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Ocean Side, King Bed)
Oda,
Oda, Okyanusa Sıfır (King Bed)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda (King)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Oceanside)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x