Heritage Resort

Kausani
Heritage Resort Genel
Heritage Resort Öne Çıkan Resim
Heritage Resort Dış Mekan
Heritage Resort Dış Mekan
Heritage Resort Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Heritage Resort
Near Tea Garden, Baijnath Road , Kausani

Heritage Resort, Bageshwar merkezindedir. Otel, Ranikhet Golf Sahası ve Kainchi Dham Hint Tapınağı ile aynı bölgededir. Bu otel Someshwar Range ile 6,7 mi (10,8 km) ve Bagnath Temple ile 21,3 mi (34,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 154 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler su kaydırağı gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Kır Evi, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x