Heritage Khirasara Palace

Lodhi ka Mahal
Heritage Khirasara Palace Genel
Heritage Khirasara Palace Genel
Heritage Khirasara Palace Dış Mekan
Heritage Khirasara Palace Dış Mekan
Heritage Khirasara Palace Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Heritage Khirasara Palace
Kalawad Road, Nr Metoda G.I.D.C. Khirasara (Ranmalji) , Lodhi ka Mahal

Lodhi ka Mahal bölgesindeki Heritage Khirasara Palace konaklamanızda, Reliance Mega Alışveriş Merkezi ile 9,3 mi (14,9 km) ve ISKCON Rajkot, Sri Sri Radha Neelmadhav Dham ile 9,5 mi (15,2 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Asharamji Bapu Ashram ile 9,5 mi (15,2 km) ve Rotary Dolls Museum ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sheesh Mahal ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Lodhi ka Mahal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 41000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Ran Vilas)
Room
Deluxe Süit (Sur Niwas)
Room
Honeymoon Süit (Pranay Vilas)
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x