Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn

Güneydoğu Alabama, Opelika
Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn Öne Çıkan Resim
Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn Dış Mekan
Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn Kahvaltı
Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn Kahvaltı
Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn
714 2nd Ave Güneydoğu Alabama, Opelika

Opelika bölgesindeki Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn konaklamanızda, John Emerald Distilling Company ve Louise Kreher Ormanı Ekoloji Koruma Alanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Auburn Üniversitesi ile 9 mi (14,5 km) ve Donald E. Davis Arboretumu ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Heritage House Bed & Breakfast - Boutique Adults-Only Inn misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda (Seaside)
Room
Premium Oda (Carriage Suite)
Room
Romantic Oda (Garden Suite)
Room
Deluxe Oda (Clubhouse)
Room
Comfort Oda (Traveler)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x