Heritage hotel Chersin

Hırvatistan Sahili, Fazana
Heritage hotel Chersin Genel
Heritage hotel Chersin Genel
Heritage hotel Chersin Öne Çıkan Resim
Heritage hotel Chersin Dış Mekan
Heritage hotel Chersin Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Heritage hotel Chersin
Piazza grande 8 Hırvatistan Sahili, Fazana

Heritage hotel Chersin misafirlere Fazana bölgesinde, plaj yakınında ve Episcopal Complex of the Euphrasian Basilica in the Historic Centre of Poreč yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pula Arenası ile 5,2 mi (8,4 km) ve Brijuni Milli Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı Da Nonna misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x