Herdwick Inn

Penruddock
Herdwick Inn Genel
Herdwick Inn Öne Çıkan Resim
Herdwick Inn Dış Mekan
Herdwick Inn Kahvaltı
Herdwick Inn Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Herdwick Inn
Penruddock , Penruddock

Herdwick Inn misafirlere Penrith bölgesinde, golf sahasına yakın, Lake District ve Gowbarrow Şelalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Ullswater ile 4,6 mi (7,4 km) ve Derwent Water ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Herdwick Inn yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve yazıcı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu küçük otelde, otelde ücretsiz bisiklet, yakın çevrede kaya tırmanışı, ve yakın çevrede ziplining (makarlı iple kayma) var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları ve yakın çevrede dağ bisikleti bulunuyor.

Misafirler için hızlı çıkış ve lobide kahve servisi vardır. Penrith bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 25 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x