Herdade dos Delgados

Mourao
Herdade dos Delgados Genel
Herdade dos Delgados Genel
Herdade dos Delgados Genel
Herdade dos Delgados Genel
Herdade dos Delgados Genel
Image More +47 fotoğraf
Herdade dos Delgados
Rua de S. Sebastiao Estrada Municipal nº 256 , Mourao

Herdade dos Delgados konaklamanızda Mourao bölgesinde, Mourão Beach ile 3,2 km (2 mi) ve Alqueva Barajı ile 40,1 km (24,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Igreja Matriz ile 11 mi (17,8 km) ve Museu de Arte Sacra ile 11 mi (17,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Orion misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Mourao bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1507 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Dubleks, 2 Yatak Odası
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Castle View)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Castle View)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x