Herdade do Moinho Novo

Canha
Herdade do Moinho Novo Öne Çıkan Resim
Herdade do Moinho Novo Dış Mekan
Herdade do Moinho Novo Dış Mekan
Herdade do Moinho Novo Dış Mekan
Herdade do Moinho Novo Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Herdade do Moinho Novo
Herdade do Moinho Novo Canha , Canha

Herdade do Moinho Novo misafirlere Montijo (Canha) bölgesinde, Freeport Outlet Alışveriş Merkezi ile 25,2 mi (40,5 km) mesafede ve Monte Selvagem – Reserva Animal ile 27 mi (43,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Palmela Kalesi ile 31,2 mi (50,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x