Hensens Residenz

Ruhr (bölge), Randerath
Hensens Residenz Öne Çıkan Resim
Hensens Residenz Dış Mekan
Hensens Residenz Dış Mekan
Hensens Residenz Dış Mekan
Hensens Residenz İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hensens Residenz
Feldstraße 48 Ruhr (bölge), Randerath

Heinsberg bölgesindeki Hensens Residenz konaklamanızda, Maas-Schwalm-Nette Nature Park ve Adolfosee Gölü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel The Millicher Halde ile 6,7 mi (10,8 km) ve Laprello Gölü ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Hensens Residenz misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x