Hemerocallis Country House

Nanzhuang
Hemerocallis Country House Öne Çıkan Resim
Hemerocallis Country House Dış Mekan
Hemerocallis Country House Dış Mekan
Hemerocallis Country House Dış Mekan
Hemerocallis Country House Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hemerocallis Country House
No.8-1, Si-erfen , Nanzhuang

Nanzhuang bölgesindeki Hemerocallis Country House konaklamanızda, Saisiyat Folklore Museum ve Tongan Yürüyüş Parkuru ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Guihuaxiang Kasabası ile 1,8 mi (2,8 km) ve Nanzhuang Tarihi Sokağı ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Hemerocallis Country House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x