Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo

Milano Merkezi, Milano
Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo Öne Çıkan Resim
Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo Dış Mekan
Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo İç Mekan
Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo Oda Manzaraları
Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo Oda Manzaraları
Image More +483 fotoğraf
Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo
Via delle Asole 4 Milano Merkezi, Milano

Hemeras Boutique House Aparthotel Duomo konaklamanızda, Milano merkezinde, Chiesa Santa Maria Presso di San Satiro yakınında ve Piazza Cordusio ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan daire Milano Katedrali ile 1,9 km (1,2 mi) ve Teatro alla Scala ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x