Helnan Mamoura Hotel & Events Center

İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria
Helnan Mamoura Hotel & Events Center Dış Mekan
Helnan Mamoura Hotel & Events Center Yerinde Yemek
Helnan Mamoura Hotel & Events Center Oda Düzeni
Helnan Mamoura Hotel & Events Center Havuz
Helnan Mamoura Hotel & Events Center Lobi
Image More +2 fotoğraf
Helnan Mamoura Hotel & Events Center
Mamoura Beach İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria

Helnan Mamoura Hotel & Events Center misafirlere Alexandria (El Montaza) bölgesinde, Kouta Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Montazah Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Montazah Sarayı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Mahmoud Said Museum ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 75 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x