Hellisholar Cottages

Southern Iceland, Rangárþing eystra
Hellisholar Cottages Genel
Hellisholar Cottages Genel
Hellisholar Cottages Genel
Hellisholar Cottages Öne Çıkan Resim
Hellisholar Cottages Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hellisholar Cottages
Hellisholar Southern Iceland, Rangárþing eystra

Rangárþing eystra bölgesindeki Hellisholar Cottages misafirlere nehir üzerinde, Saga Centre ve Keldur ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Lav Merkezi ile 7,1 mi (11,5 km) ve Hella Golf Sahası ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda bornoz ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi (Studio)
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası
Room
Kır Evi, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x