Heliotopos Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tolo
Heliotopos Apartments Genel
Heliotopos Apartments Genel
Heliotopos Apartments Öne Çıkan Resim
Heliotopos Apartments Dış Mekan
Heliotopos Apartments Dış Mekan
Image More +123 fotoğraf
Heliotopos Apartments
14, Karaiskaki Str. Tolo Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tolo

Heliotopos Apartments misafirlere Nafplio bölgesinde, tarihi bölgede, Tolo Plajı ve Psili Ammos beach ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kókkinos Vráchos ile 0,9 mi (1,4 km) ve Antik Asine ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 22-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (3 People)
Stüdyo
Stüdyo (2 People)
Family
Family Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x