Hebe Hotel

Northern Alps, Annecy
Hebe Hotel Öne Çıkan Resim
Hebe Hotel Dış Mekan
Hebe Hotel Dış Mekan
Hebe Hotel Dış Mekan
Hebe Hotel Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Hebe Hotel
5 Av. d'Aléry, 5 Northern Alps, Annecy

Hebe Hotel misafirlere Annecy (Annecy Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Centre Commercial Courier ve Notre-Dame-de-Liesse Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Annecy Gölü ile 2,2 mi (3,5 km) ve Centre Bonlieu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Design
Design Oda
Exclusive
Exclusive Oda
Executive
Executive Oda
Romantic
Romantic Oda
Signature
Signature Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x