Heaven Hills Guest House

Maskeliya
Heaven Hills Guest House Genel
Heaven Hills Guest House Genel
Heaven Hills Guest House Genel
Heaven Hills Guest House Öne Çıkan Resim
Heaven Hills Guest House Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Heaven Hills Guest House
Norton - Maskeliya Rd , Maskeliya

Heaven Hills Guest House konaklamanızda Maskeliya bölgesinde, Mohini Şelalesi ile 11,1 km (6,9 mi) ve Japon Barış Tapınağı ile 14,1 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Adams Zirvesi ile 14,8 km (9,2 mil) ve Laxapana Şelaleleri ile 16,1 km (10 mil) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x