Healey Hotel

Yorkshire And The Humber, Batley
Healey Hotel Genel
Healey Hotel Genel
Healey Hotel Genel
Healey Hotel Genel
Healey Hotel Genel
Image More +62 fotoğraf
Healey Hotel
Towngate Road Healey Lane Yorkshire And The Humber, Batley

Batley bölgesindeki Healey Hotel konaklamanızda Redbrick Mill ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Oakwell Hall and Country Park ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Peak District ile 19,2 mi (30,9 km) ve Leeds Üniversitesi ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Batley bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Oda
Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (Nightingale)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x