HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE

Bajio, Silao
HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE Öne Çıkan Resim
HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE Oda Düzeni
HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE Banyo Tipleri
HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE Havuz
HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE Lobi
Image More +10 fotoğraf
HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE
600 Boulevard Mineral de Penafiel Col. Puerto Interior Bajio, Silao

Silao bölgesindeki HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE konaklamanızda, Poliforum Leon Kongre ve Sergi Sarayı ile 17,4 mi (28 km) ve León Katedrali ile 19 mi (30,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Leon Büyükşehir Parkı ile 23,1 mi (37,2 km) ve Alley of the Kiss ile 23,9 mi (38,5 km) mesafede.

HC HACIENDA CATRINA HOTEL BOUTIQUE misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Grand Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x