Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe

Filderstadt
Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe Öne Çıkan Resim
Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe Dış Mekan
Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe İç Mekan
Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe İç Mekan
Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe
20 Aicher Straße , Filderstadt

Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe misafirlere Filderstadt (Bernhausen) bölgesinde, Filderklinik Hastanesi ve Fildorado ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mercedes Benz Müzesi ile 14,9 mi (23,9 km) ve Stuttgart Ticaret Fuarı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x