Hawkesbury Race Club Motel

Hawkesbury Vadisi, Clarendon
Hawkesbury Race Club Motel Öne Çıkan Resim
Hawkesbury Race Club Motel Dış Mekan
Hawkesbury Race Club Motel Dış Mekan
Hawkesbury Race Club Motel Dış Mekan
Hawkesbury Race Club Motel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hawkesbury Race Club Motel
1 Racecourse Rd Hawkesbury Vadisi, Clarendon

Hawkesbury Race Club Motel misafirlere Sydney (Clarendon) bölgesinde, Hawkesbury Yarış Kulübü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Hawkesbury Nehri ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Western Sydney University Hawkesbury Campus ile 3,8 mi (6,1 km) ve Windsor Downs Nature Reserve ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda Hawkesbury Race Club Motel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

30 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit (Spa)
Apart
Apart Daire
Oda
Oda (Direct Access King & Single)
Oda
Oda (Twin King & Single)
Oda
Oda (Deluxe Cooking King)
Standard
Standard Oda (Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x