Haveli Inn Pal

Jodhpur
Haveli Inn Pal Öne Çıkan Resim
Haveli Inn Pal İç Mekan
Haveli Inn Pal İç Mekan
Haveli Inn Pal İç Mekan
Haveli Inn Pal İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Haveli Inn Pal
Opp. Lake Gulab Sagar, Clock Tower , Jodhpur

Haveli Inn Pal konaklamanızda, Jodhpur merkezinde, Sardar Pazarı ve Ghanta Ghar Saat Kulesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu tarihi otel Nai Sarak ile 0,3 km (0,2 mi) ve Toorji Basamaklı Kuyu ile 0,3 km (0,2 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için Cafe Sheesh Mahal restoranı ideal, bu restoran vejetaryen mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x