Hatyai Central Hotel

Güney Tayland, Hat Yai
Hatyai Central Hotel Genel
Hatyai Central Hotel Genel
Hatyai Central Hotel Genel
Hatyai Central Hotel Genel
Hatyai Central Hotel Genel
Image More +28 fotoğraf
Hatyai Central Hotel
180-181 Niphat-utit 3 Road Güney Tayland, Hat Yai

Hatyai Central Hotel misafirlere Hat Yai (Hat Yai Merkezi) bölgesinde, Odean Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Robinson Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lee Bahçesi Plaza ile 0,5 mi (0,8 km) ve Central Department Store alışveriş merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Reon Ton Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 250 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x