Hatten Hotel Melaka

Malezya Yarımadası, Malacca
Hatten Hotel Melaka Genel
Hatten Hotel Melaka Genel
Hatten Hotel Melaka Genel
Hatten Hotel Melaka Genel
Hatten Hotel Melaka Genel
Image More +38 fotoğraf
Hatten Hotel Melaka
Hatten Square, Jln Merdeka Bandar Hilir Malezya Yarımadası, Malacca

Hatten Hotel Melaka konaklamanızda, Malakka Şehri merkezinde, Hatten Meydanı ve Dataran Pahlawan Melaka Megamall ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Mahkota Parade Alışveriş Merkezi ile 0,2 km ve Mahkota Tıp Merkezi ile 0,2 km mesafede.

Otelin restoranı Chatterz misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 704 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Malakka Şehri bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 15371 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Deluxe
Deluxe Süit (Premier Deluxe Suite)
Süit
Süit (Studio)
Room
Junior Süit (Premier Junior Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x