Haslem Hotel

Lisburn
Haslem Hotel Genel
Haslem Hotel Öne Çıkan Resim
Haslem Hotel Dış Mekan
Haslem Hotel İç Mekan
Haslem Hotel İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Haslem Hotel
15 Lisburn Square , Lisburn

Lisburn bölgesindeki Haslem Hotel konaklamanızda, İrlanda Keteni Merkezi ve Müzesi ve Lisburn Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Titanic Belfast ile 11,1 mi (17,9 km) ve Lisburn Leisure Park ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Haslem Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x