Hasara Villa One

Polgasowita
Hasara Villa One Öne Çıkan Resim
Hasara Villa One Dış Mekan
Hasara Villa One Dış Mekan
Hasara Villa One Banyo Tipleri
Hasara Villa One Dış Mekanlar
Image More +2 fotoğraf
Hasara Villa One
01, Army Camp Road, Mattegoda Kottawa , Polgasowita

Polgasowita bölgesindeki Hasara Villa One konaklamanızda Bellanwila Raja Maha Viharaya ve Diyasaru Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hemas Hospital ile 6,3 mi (10,1 km) ve Sri Jayewardenepura Genel Hastanesi ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 8 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x