Harwelden Mansion

Kuzeydoğu Oklahoma, Tulsa
Harwelden Mansion Öne Çıkan Resim
Harwelden Mansion Dış Mekan
Harwelden Mansion Dış Mekan
Harwelden Mansion Dış Mekan
Harwelden Mansion Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Harwelden Mansion
2210 South Main Street Kuzeydoğu Oklahoma, Tulsa

Harwelden Mansion konaklamanızda Tulsa (Maple Ridge) bölgesinde, Gathering Place Parkı ve Woodward Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Utica Square Alışveriş Merkezi ile 2,2 km (1,4 mil) ve Philbrook Sanat Müzesi ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPad ve MP3 takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Tudor stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Tulsa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 750 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Primrose
Primrose Suite
Dogwood
Dogwood Suite
Redbud
Redbud Suite
Room
Lilac Suite
Room
Sycamore 2 Bedroom in Carriage House
Room
Magnolia 2 Bedroom in Carriage House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x