Harvest House

Güney Tayland, Ao Nang
Harvest House Öne Çıkan Resim
Harvest House Dış Mekan
Harvest House Dış Mekan
Harvest House İç Mekan
Harvest House İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Harvest House
420/18-19 Moo 2 T.Aonang Güney Tayland, Ao Nang

Harvest House misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Shell Cemetery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Doğu Railay Plajı ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Double

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x