Harry's Bungalows & Restaurant

Güney Tayland, Mae Nam
Harry's Bungalows & Restaurant Öne Çıkan Resim
Harry's Bungalows & Restaurant Dış Mekan
Harry's Bungalows & Restaurant Dış Mekan
Harry's Bungalows & Restaurant Dış Mekan
Harry's Bungalows & Restaurant Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Harry's Bungalows & Restaurant
26/5-9 Wat Napralarn, Maenam Güney Tayland, Mae Nam

Koh Samui bölgesindeki Harry's Bungalows & Restaurant misafirlere Mae Nam Plajı İskelesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Samui Go Kart ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Balıkçı Köyü Meydanı ile 6,6 km (4,1 mi) mesafede.

Resort otelin restoranı Harrys Thai House misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov
Superior
Superior Family Bungalow
Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x