Harry Phu Quoc 1

Güney Vietnam, Cửa Dương
Harry Phu Quoc 1 Genel
Harry Phu Quoc 1 Öne Çıkan Resim
Harry Phu Quoc 1 Dış Mekan
Harry Phu Quoc 1 Dış Mekan
Harry Phu Quoc 1 Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Harry Phu Quoc 1
AT 91-93 New Avenue Thoi An Ward Güney Vietnam, Cửa Dương

Phu Quoc bölgesindeki Harry Phu Quoc 1 misafirlere deniz kıyısında, Phu Quoc Ulusal Parkı ve San Van Dong Duong Dong Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Phu Quoc Plajı ile 9,5 mi (15,2 km) mesafede.

Nhà hàng yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x