Harry Guest House & Restaurant

Gandaki Zone, Pokhara
Harry Guest House & Restaurant Genel
Harry Guest House & Restaurant Öne Çıkan Resim
Harry Guest House & Restaurant Dış Mekan
Harry Guest House & Restaurant Dış Mekan
Harry Guest House & Restaurant Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Harry Guest House & Restaurant
1461 Phewa marg, Nareshwor Phewamarg Sector 3 Gandaki Zone, Pokhara

Harry Guest House & Restaurant konaklamanızda Pokhara merkezinde, Phewa Lake ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bindhyabasini Tapınağı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Barahi Tapınağı ile 1,4 km (0,9 mil) ve Pokhara Regional Museum ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x