Hariyali Resort

Kota
Hariyali Resort Genel
Hariyali Resort Öne Çıkan Resim
Hariyali Resort Dış Mekan
Hariyali Resort İç Mekan
Hariyali Resort Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Hariyali Resort
Bundi Rd , Kota

Kota bölgesindeki Hariyali Resort konaklamanızda, Sawan Phuhar Waterpark yakınında ve Moti Mahal ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jama Masjid ile 1,1 mi (1,8 km) ve Timangarh Fort ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 45 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Kota bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x