Hardman Praia Hotel

Joao Pessoa
Hardman Praia Hotel Genel
Hardman Praia Hotel Genel
Hardman Praia Hotel Genel
Hardman Praia Hotel Genel
Hardman Praia Hotel Genel
Image More +88 fotoğraf
Hardman Praia Hotel
Avenida João Maurício, 1341 Praia de Manaíra , Joao Pessoa

Hardman Praia Hotel misafirlere Joao Pessoa (Manaira) bölgesinde, Manaira Plajı yakınında ve MAG Shopping ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Manaira Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) ve El Sanatları Pazarı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Salsa It Restaurante ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 136 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı (Master)
Superior
Superior Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Suite Golden Premium
Room
Junior Süit
Room
Süit (Ocean)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x