HARBR. hotel Heilbronn

Heilbronn
HARBR. hotel Heilbronn Genel
HARBR. hotel Heilbronn Genel
HARBR. hotel Heilbronn Genel
HARBR. hotel Heilbronn Öne Çıkan Resim
HARBR. hotel Heilbronn Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
HARBR. hotel Heilbronn
Im Zukunftspark 12 , Heilbronn

Heilbronn bölgesindeki HARBR. hotel Heilbronn misafirlere iş merkezinde, Knorr Arena ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Experimenta Bilim Merkezi Müzesi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel AQUAtoll Su Parkı ile 6,8 km (4,2 mi) ve Tripsdrill Eğlence Parkı ile 22,6 km (14,1 mi) mesafede.

Spelunke HARBR. hotel Heilbronn misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 127 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Relax)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (+)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x