Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns

Aberdeenshire Ve Moray, Peterhead
Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns Genel
Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns Öne Çıkan Resim
Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns Dış Mekan
Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns Kahvaltı
Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns
Buchan Way Aberdeenshire Ve Moray, Peterhead

Peterhead bölgesindeki Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns konaklamanızda, Peterhead Denizcilik Kültürü ve Peterhead Marina ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Bullers of Buchan Koyu ile 6,1 mi (9,9 km) ve Cruden Bay Golf Club ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Harbour Spring, Peterhead by Marston's Inns misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 10.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x