Harbour Side Lodge

Port Louis
Harbour Side Lodge Genel
Harbour Side Lodge Öne Çıkan Resim
Harbour Side Lodge Dış Mekan
Harbour Side Lodge Dış Mekan
Harbour Side Lodge Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Harbour Side Lodge
83, Coastal Road Baie du Tombeau , Port Louis

Port Louis bölgesindeki Harbour Side Lodge misafirlere alışveriş bölgesinde, Le Goulet Beach ve Immigration Depot (Aapravasi Ghat) 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mauritius Posta Müzesi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Aurelie Perrine Yolcu Terminali ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x