Harbour Living by Jutlandia

Vendsyssel, Frederikshavn
Harbour Living by Jutlandia Genel
Harbour Living by Jutlandia Genel
Harbour Living by Jutlandia Genel
Harbour Living by Jutlandia Öne Çıkan Resim
Harbour Living by Jutlandia Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Harbour Living by Jutlandia
Hotel Jutlandia, Havnepladsen 1 Vendsyssel, Frederikshavn

Harbour Living by Jutlandia misafirlere Frederikshavn merkezinde, Boolsens Stenhave ve Dyrehaven ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bolten ile 0,2 mi (0,4 km) ve Frihedsmonumentet ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Sted1 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x