Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B

Kashubia, Sopot
Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B Öne Çıkan Resim
Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B Dış Mekan
Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B Oda Manzaraları
Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B Oda Düzeni
Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B
ul. Józefa Bema 2 / 3 Kashubia, Sopot

Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B misafirlere Sopot merkezinde, Monte Cassino Caddesi yakınında ve Sopot Deniz Feneri ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 8 mi (12,8 km) ve Oriental Thai Massage ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda Happy Stay Sopot Monte Cassino 44 B misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve bitişik şaraphane dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire (10 occupants )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x