Happy Fish

Magong
Happy Fish Öne Çıkan Resim
Happy Fish Dış Mekan
Happy Fish Dış Mekan
Happy Fish Dış Mekan
Happy Fish İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Happy Fish
No. 88-11, Suoguangang , Magong

Magong bölgesindeki Happy Fish konaklamanızda, Penghu Yaşayan Müzesi ve Okyanus Kaynak Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Penghu Şehit Tapınağı ile 0,7 mi (1,2 km) ve South Turizm Danışma Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x