Happy Days Studios

Malia
Happy Days Studios Genel
Happy Days Studios Öne Çıkan Resim
Happy Days Studios Dış Mekan
Happy Days Studios Dış Mekan
Happy Days Studios Dış Mekan
Image More +151 fotoğraf
Happy Days Studios
G Lapidis 18 , Malia

Happy Days Studios misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında ve Malia Ruins ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Stalis Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Star Beach Water Park ile 5 mi (8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo, 3 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire, 3 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x