Happy Cretan Suites

Malevizi
Happy Cretan Suites Genel
Happy Cretan Suites Genel
Happy Cretan Suites Genel
Happy Cretan Suites Genel
Happy Cretan Suites Öne Çıkan Resim
Image More +92 fotoğraf
Happy Cretan Suites
Agia Pelagia , Malevizi

Malevizi bölgesindeki Happy Cretan Suites misafirlere okyanus kıyısında, Psaromoura Plajı ve Peninsula Private Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kandiye Limanı ile 16,1 mi (25,9 km) ve Mononaftis Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin temalı restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spa küveti, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Mini)
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (Mini)
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (Stone)
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi, Okyanus Manzaralı (Deluxe)
Cave
Cave Suite Private Pool with Sea View
Cave
Cave Suite Private Pool with Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x