Happy Angel Nha Trang

Orta Vietnam, Tân Lập
Happy Angel Nha Trang Öne Çıkan Resim
Happy Angel Nha Trang Dış Mekan
Happy Angel Nha Trang Dış Mekan
Happy Angel Nha Trang Dış Mekan
Happy Angel Nha Trang İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Happy Angel Nha Trang
65/5 Nguyen Thien Thuat Loc Tho Orta Vietnam, Tân Lập

Happy Angel Nha Trang misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Do Dien Khanh Galerisi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 14 mi (22,5 km) ve Louisiane Fermentasyon Evi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x