Hapimag Resort Interlaken

Batı İsviçre, Interlaken
Hapimag Resort Interlaken Genel
Hapimag Resort Interlaken Genel
Hapimag Resort Interlaken Genel
Hapimag Resort Interlaken Öne Çıkan Resim
Hapimag Resort Interlaken Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hapimag Resort Interlaken
Höheweg 95 Batı İsviçre, Interlaken

Hapimag Resort Interlaken misafirlere Interlaken (Merkez Interlaken) bölgesinde, Interlaken Casino yakınında ve Bodelibad ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Mystery Rooms ile 1 mi (1,7 km) ve Brienz Gölü ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Standard
Standard Apart Daire, Balkon, Zemin Kat
Comfort
Comfort Apart Daire, Balkon, Ek Bina
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Balkon
Premium
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x