Hapimag Resort Albufeira

Barlavento, Castelo
Hapimag Resort Albufeira Genel
Hapimag Resort Albufeira Genel
Hapimag Resort Albufeira Genel
Hapimag Resort Albufeira Genel
Hapimag Resort Albufeira Genel
Image More +49 fotoğraf
Hapimag Resort Albufeira
Rua da Torre Velha, Praia do Castelo Barlavento, Castelo

Hapimag Resort Albufeira misafirlere Albufeira (Albufeira e Olhos de Água) bölgesinde, Coelha Plajı ve Castelo Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Falesia Plajı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Vista Mar Hapimag Resort Albufeira misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 212 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık tenis kortları, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Comfort
Comfort Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x