Haparanda Stadshotell

Kuzey İsveç, Haparanda
Haparanda Stadshotell Genel
Haparanda Stadshotell Genel
Haparanda Stadshotell Genel
Haparanda Stadshotell Genel
Haparanda Stadshotell Genel
Image More +36 fotoğraf
Haparanda Stadshotell
Torget 7 Kuzey İsveç, Haparanda

Haparanda Stadshotell misafirlere Haparanda merkezinde, Haparanda Kyrka ve Aine Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Museum of Tornio Valley ile 1 mi (1,6 km) ve Pikisaaren uimaranta ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Haparanda Stadshotell misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 91 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x