Hansa JB Hotel

Güney Tayland, Hat Yai
Hansa JB Hotel Genel
Hansa JB Hotel Genel
Hansa JB Hotel Öne Çıkan Resim
Hansa JB Hotel İç Mekan
Hansa JB Hotel İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
Hansa JB Hotel
99 Jootee Anusorn Rd Güney Tayland, Hat Yai

Hansa JB Hotel misafirlere Hat Yai merkezinde, Hatyai Çeşmesi ve Mitraphap Samakee Hastanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lee Bahçesi Plaza ile 1 mi (1,7 km) ve Hat Yai Şehri Belediye Binası ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Palm Court restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 430 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve balo salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior room Twin
Room
Premier Room
Room
Superior room Double
Room
Premier Room Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x