Hanoi Wonderland Homestay

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hanoi Wonderland Homestay Öne Çıkan Resim
Hanoi Wonderland Homestay Dış Mekan
Hanoi Wonderland Homestay Dış Mekan
Hanoi Wonderland Homestay İç Mekan
Hanoi Wonderland Homestay İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hanoi Wonderland Homestay
29 Hang Hom Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Eski Kent) bölgesindeki Hanoi Wonderland Homestay misafirlere St. Joseph Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Hoan Kiem Gölü ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,8 km (0,5 mil) ve Dong Xuan Pazarı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x