Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa Genel
Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa Dış Mekan
Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa Kahvaltı
Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa
95B Hang Gai Streets, Hang Gai ward, Hoan Kiem District, Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Eski Kent) bölgesindeki Hanoi Victor Gallery Hotel & Spa misafirlere St. Joseph Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Ngoc Son Tapınağı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Literature Tapınağı (Edebiyat Tapınağı) ile 1,5 km (1 mi) mesafede.

Otelin restoranı Victor Vietnamese misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Şehir Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Royal Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Gallery Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Panoramic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x