Hanoi Old Quarter House

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hanoi Old Quarter House Öne Çıkan Resim
Hanoi Old Quarter House Dış Mekan
Hanoi Old Quarter House Dış Mekan
Hanoi Old Quarter House Kahvaltı
Hanoi Old Quarter House Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Hanoi Old Quarter House
12B Hang Manh Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi Old Quarter House size Hanoi merkezinde, Ulusal Vietnam Tuong Tiyatrosu ve Hoan Kiem Gölü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,7 km) ve St. Joseph Katedrali ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Old Quarter Double Room View
Room
Old Quarter Triple City View
Room
Old Quarter Twin Room City View
Room
Old Quarter Family Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x