Hanoi Le Jardin Hotel & Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hanoi Le Jardin Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Hanoi Le Jardin Hotel & Spa Dış Mekan
Hanoi Le Jardin Hotel & Spa Dış Mekan
Hanoi Le Jardin Hotel & Spa Dış Mekan
Hanoi Le Jardin Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hanoi Le Jardin Hotel & Spa
46A Nguyen Truong To, Ba Dinh Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi Le Jardin Hotel & Spa misafirlere Hanoi (Ba Dinh) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Batı Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ho Şi Min Mozolesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Khuê restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. sadece motosiklet otoparkı misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda (Cozy Le Jardin)
Room
Family Süit, Şehir Manzaralı (Connecting)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda (The Level)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (1 Queen Bed or 2 Single Beds)
Room
Executive Süit (Sky)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x